Siirry sisältöön

Valmiina astumaan vastuullisuuden lumoavaan maailmaan? KIITO:n kiertotalouden neljännessä tietoiskussa pureudumme kysymykseen: ”VASTUULLISUUS, mitä se on?” Tämä on tilaisuutesi saada selvyys siihen, miten vastuullisuus voi muuttaa liiketoimintaasi ja tehdä siitä kestävämpää.

Kuulemme suoraan asiantuntijoilta, kun Joona Kallinen Virnex Group Oy:stä ja Milla Westerlund GREEN PLANET ASTRONAUTSista valottavat vastuullisuuden ydintä. He jakavat kokemuksiaan siitä, miten vastuullisuus on muuttanut heidän liiketoimintaansa ja miten se voi luoda uusia mahdollisuuksia yrityksellesi.

Olipa kiinnostuksesi vastuullisuutta kohtaan jo pitkään kytenyt tai vasta herännyt, tietoiskut tarjoavat inspiroivan foorumin liiketoimintasi kehittämiseen. Ilmoittaudu mukaan nyt, jotta varmistat paikkasi tässä innostavassa tilaisuudessa. Kun olet ilmoittautunut, saat sähköpostiisi kalenterikutsun, joka sisältää linkin tapahtuman virtuaaliseen paikkaan Teamsissa.

Ja mikä parasta, tietoiskun lopussa voit esittää omia kysymyksiäsi suoraan puhujille ja osallistua vilkkaaseen keskusteluun muiden osallistujien kanssa. Älä jää paitsi tilaisuudesta oppia ja verkostoitua alan huippuasiantuntijoiden kanssa. Tervetuloa mukaan kuulemaan, kuinka vastuullisuus voi muuttaa liiketoimintaasi ja tehdä siitä kestävämpää ja menestyksekkäämpää!

Lisätietoja / Ilmoittautuminen

Avainsanat: Vastuullisuus,kiertotalous,liiketoimintamallit,KIITOkiertotalouteen