Siirry sisältöön

CEGO – Circular Economy Goes East and West: Hanke

Juuri päättynyt CEGO – Circular Economy goes East and West -hanke (2021-2023) vauhditti kiertotaloutta Uudenmaan alueella. Hanke toteutettiin yhteistyössä Laurea-ammattikorkeakoulun, Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Keuken, Novago Yrityskehitys Oy:n ja Posintra Oy:n kesken. Hankkeen tavoitteena oli tukea pk-yritysten osaamisen kehittämistä ja edistää kestäviä ratkaisuja erityisesti maa-ainesten, korjausrakentamisen ja muovituotteiden kiertotalousteemoissa. CEGO-hanketta rahoitti Uudenmaan liitto osana Euroopan unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

CEGO-hankkeen tuloksiin, oppeihin ja suosituksiin on mahdollista tutustua tuoreessa ”Idästä länteen – kiertotalous edistyy pienin askelin Uudellamaalla” -julkaisussa. Hankkeen puitteissa tuotettiin myös muita materiaaleja, jotka toivottavasti tarjoavat ideoita ja innostusta kiertotalouden edistämiseen toimialallasi tai organisaatiossasi. Rakennetaan yhdessä kestävää huomista! 👏🌎

Loppujulkaisun sisältöjä esiteltiin myös CEGO-hankkeen päätöstilaisuudessa 1.6.2023, jonka videot ja esitysmateriaalit ovat saatavilla täällä

CEGO – Circular Economy Goes East and West -hanke 2021-2023