Siirry sisältöön
Kuvituskuva (ihmisiä seisomassa käytävällä)

Mitä kiertotalouden EU-sääntelyssä tapahtuu parhaillaan? – Ilmoittaudu mukaan marraskuun EU-sääntelywebinaareihin!

Uutiset 21.9.2023
Euroopan unionissa edistetään nyt kiertotaloutta vauhdilla, ja useita aloitteita on vireillä niin kuluttajien vaikutusmahdollisuuksien lisäämiseksi vihreässä siirtymässä kuin teollisen mittakaavan kiertotalouden kirittämisessä.

Circular Design -podcast: Tulevaisuuskestävä visio ja tarinankerronta

Circular Design 5.9.2023 Siirryt ulkoiseen palveluun

Kiertotalouden markkinapaikka Materiaalitori uudistuu

Materiaalitori 5.9.2023 Siirryt ulkoiseen palveluun

Blogit

Kiertotalousmurrosta kannattaa nyt seurata – ja kiihdyttää

Kiertotalous etenee nyt nopeasti. Lähes päivittäin kuulee jostakin uudesta kokeilusta, mallista tai hankkeesta, mutta samaan aikaan tavoitteisiin tulisi kiinnittää enemmän huomiota.

Kiertotalousratkaisuja tulee arvioida tapauskohtaisesti

Tutkimuksessamme tarkastelimme tekstiili-, akku- ja ruokaketjun toimia siitä näkökulmasta, minkälaiset kiertotalousstrategiat ovat niissä vaikuttavimpia.

Artikkelit

Kunnat ja alueet kiertotalouden mahdollistajana – KiSun kiertotalouskahvit 15.6.2023

Kunnat ja alueet ovat kiertotalouden keskeisiä toimijoita. Strategisen tahtotilan lisäksi tarvitaan koko kaupunkiorganisaation eri toimialojen, yritysten, palveluntarjoajien ja asukkaiden välistä yhteistyötä. KiSu-kahveilla etsittiin ja esiteltiin ratkaisuja.

Kiertotalouden osaaminen pullonkaulana – KiSun kiertotalouskahvit 1.6.2023

Kiertotalouden osaaminen on tunnistettu yhdeksi pullonkaulaksi kiertotalouden laajamittaisessa toteutumisessa. Millä toimilla KiSu edistää kiertotalouden osaamisen kasvua valtakunnallisesti? Mitä kaikkea muuta ajankohtaista on meneillään osaamiseen liittyen ja mitä oikein tarkoitetaan kiertotalouden osaamismerkeillä?