Siirry sisältöön

Kiertotalouden sääntely ohjaa resurssitehokkuutta

Uutiset, Uutiset ja tiedotteet 23.11.2022
Sääntelyllä pyritään turvaamaan kiertotaloustoiminnassa resurssitehokkuuden rinnalla myös muita ympäristötavoitteita, kuten esimerkiksi kierrätysmateriaalien turvallisuus ja niiden …

Blogit

Vaikuttavimpia kestävän kehityksen sitoumuksia yhdistää vanha viisaus

Mitä et mittaa, sitä et voi johtaa! Kestävän kehityksen tavoitteita ja ilmastotavoitteita viedään Suomessa käytäntöön lainsäädännön rinnalla erilaisin vapaaehtoisin sitoumuksin yrityksissä. Tuloksellisimpia sitoumuksia yhdistää napakat ja mittatavat tavoitteet sekä selkeä raportointi ja seuranta.

Luonnonvarojen kestävä käyttö on edellytys luonnon monimuotoisuuden turvaamiselle

Luonnon monimuotoisuus heikkenee hurjaa tahtia ihmisen toiminnan vuoksi. Jotta tulevien sukupolvien on mahdollista elää hyvää elämää, ihmisen on vastavuoroisesti huolehdittava luonnon hyvinvoinnista.

Artikkelit

Mistä osaajat kiertotalouteen -työpaja kokosi yli 150 ammattilaista ratkomaan kiertotalouden osaajapulaa

Mistä osaajat kiertotalouteen -webinaarissa luotiin tilannekuvaa kiertotalouden osaamisen tilasta ja kehittämistarpeista sekä mietittiin jatkoaskeleita ja eri toimijoiden rooleja.

Parasta jätettä on syntymätön jäte – jätteen vähentämiseen on panostettava

Euroopan jätteen vähentämisen viikolla on monta hyvää syytä viestiä jätteistä. Jäte rasittaa ilmastoa, ympäristöä ja taloutta monella tapaa jo ennen kuin siitä edes tulee jätettä. On kiireellistä panostaa toimiin, joilla voidaan vähentää syntyvää jätettä ja sen haitallisuutta