Siirry sisältöön

Kiertotalous-Suomen uutiskirje

Kiertotalous-Suomen uutiskirje julkaistaan noin kuusi kertaa vuodessa. Kokoamme uutiskirjeeseen kiertotalouteen liittyviä uutisia, artikkeleita ja blogeja sekä kerromme ajankohtaisista tapahtumista ja rahoitushauista. Kerromme myös Kiertotalous-Suomen verkkopalvelukumppanien kuulumisista. Pysy ajan tasalla ja tilaa uutiskirje sähköpostiisi.

Kiertotalous-Suomen verkostoviesti

Kiertotalous-Suomen verkostoviestissä kerromme KiSun palveluista, toiminnasta ja tapahtumista. Verkostoviesteissä informoimme myös työpajoista, teemme selvityksiä ja kyselyitä kiertotalousaiheista.

Verkostoviesti lähetetään Kiertotalous-Suomen toimintaan osallistuneille henkilöille sekä ympäristöministeriön, Motivan tai Suomen ympäristökeskuksen muissa kiertotalousaiheisissa verkostoissa tai hankkeissa mukana oleille. Verkostoviesti on avoin kaikille ja sen voi tilata.

Tilaa uutiskirje ja verkostoviesti

Uutiskirjeen ja verkostoviestin tilaus on teknisen päivityksen takia lyhyellä tauolla. Väliaikaisesti voit tilata uutiskirjeen tai perua saamasi uutiskirjeen lähettämällä viestin osoitteeseen kiertotaloussuomi@motiva.fi

Arkisto ─ uutiskirjeet

Arkisto ─ verkostoviestit