Siirry sisältöön

Tämä saavutettavuusseloste koskee Motivan ja Suomen ympäristökeskuksen ylläpitämää www.kiertotaloussuomi.fi -sivustoa, ja se on laadittu 11.5.2023.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Olemme arvioineet sivuston saavutettavuuden WCAG 2.1 A-, AA ja AAA-tason saavutettavuusvaatimusten näkökulmasta.

Sivusto täyttää vaatimukset kriittiset saavutettavuusvaatimukset. Saavutettavuuspuutteita saattaa esiintyä esimerkiksi KiSun tilaisuuksien tallennemateriaaleissa, kuten ppt- tai pdf-muotoisissa liitetiedostoissa tai videoiden tekstityksissä sekä kuvissa, joissa on tekstiä.

Ei-saavutettavia sisältöjä voi pyytää saavutettavassa muodossa. Lisätietoa saat sähköpostitse osoitteesta info@kiertototaloussuomi.fi.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro havaitsemastasi saavutettavuuspuutteesta meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Palautteen voit jättää yhteydenottolomakkeella.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle yllä mainitulla verkkolomakkeella. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon.

Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään: www.saavutettavuusvaatimukset.fi(siirryt toiseen palveluun)

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)
saavutettavuus@avi.fi(avautuu uuteen ikkunaan)
puh. vaihde 0295 016 000