Siirry sisältöön

Ethica Oy: Verkkosivu

Euroopan Unioni ohjaa yrityksiä kohti “regeneratiivisen eli uudistavan kasvun mallia, joka antaa planeetalle takaisin enemmän kuin siltä ottaa”. Markkinaympäristö muuttuu nopeasti tämän tavoitetilan mukaiseksi ja jokaisen yrityksen tulisikin asettaa itselleen regeneratiivinen, eli uudistavan kasvun tavoite. Mutta mitä “uudistava” tarkoittaa yrityksille ja miksi yritysjohdon pitäisi olla tästä kiinnostunut? Regenerative Business -pelikortit auttavat ymmärtämään, mitä regeneratiivisuus tarkoittaa mm. johtamisessa, yrityksen strategiassa ja tuote&palveluportfoliossa.

Kortit ovat kooste Ethican asiantuntijoiden ja muiden maailman johtavien uudistavan liiketoiminnan suunnannäyttäjien näkemyksiä sekä kiinnostavimpia case-esimerkkejä. Löydät jokaisesta kortista linkkejä ja lisäluettavaa – tervetuloa uudistavan liiketoiminnan maailmaan!