Siirry sisältöön

Tanskan EPA: Verkkosivu, Uutinen, Hanke

Pohjoismaisen tekstiiliyhteistyön puitteissa järjestettävä ”Aktiivinen Tekstiiliyhteisö” -aloite etsii osallistujia jotka haastetaan olemaan puolen vuoden ajan ostamatta uusia vaatteita. Jos olet valmis ottamaan haasteen vastaan, olet juuri se, jota Pohjoismainen Tekstiiliyhteistyö etsii!

Aktiivinen Tekstiiliyhteisö” -aloite haastaa sinut etsimään uuden vaatteen ostamisen tilalle kiertotalousratkaisuja, kuten korjaus, vuokraus ja uudelleenkäyttö, kun tarvitset jotain uutta vaatekaappiisi. Haasteen aikana yhdistämme sinut tekstiiliyrityksiin ja asiantuntijoihin, jotka antavat sinulle vinkkejä siitä, miten voit käyttää olemassa olevia vaatteitasi uusilla tavoilla ja miten voit käyttää korjaus- ja vuokrauspalveluita vaihtoehtoina uusien vaatteiden ostamiselle.

”Aktiivinen Tekstiiliyhteisö” on käynnissä marraskuusta 2023 kesäkuuhun 2024. Marraskuussa 2023 aloitat tarkastelemalla vaatekaappiasi: Kuinka paljon vaatteita sinulla on? Kuinka paljon niistä käytät? Ja tammikuusta kesäkuuhun 2024 jaat kokemuksiasi muiden osallistujien kanssa kuudessa online webinaarissa.

Lue lisää ja rekisteröidy viimeistään 22. lokakuuta osoitteessa: www.bit.ly/nordictextile.
Meillä on tilaa vain rajoitetulle määrälle osallistujia, joten kiirehdi ja rekisteröidy!
HUOMIO: Aloite on osa Tanskan, Suomen, Norjan ja Ruotsin välistä Pohjoismaista Tekstiiliyhteistyötä. Siksi suurin osa tilaisuuksista pidetään englanniksi.