Siirry sisältöön

Tervetuloa yritysneuvojat ja muut yritysrajapinnassa toimivat tahot oppimaan ja saamaan vinkkejä, miten tuet oman alueesi ja verkostosi yrityksiä kiertotalouden liiketoimintamallien omaksumisessa ja hyödyntämisessä. 

Tilaisuuden alkuosa on kaikille avoin KiSun Kiertotalouskahvit -webinaari, jossa saat tiiviin paketin työkaluja kiertotaloustyön tueksi.

Webinaariosion jälkeen siirrymme työpajaosioon, jossa syvennämme alkuosassa käsiteltyjä teemoja. Kokeilemme työkalujen käyttöä ja jaamme kokemuksia yritysrajapinnassa toimivista keinoista.

Tilaisuudessa hyödynnetään Sitran vuonna 2022 julkaisemaa Kestävää kasvua kiertotalouden liiketoimintamalleista -käsikirjaa(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun).

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille yritysrajapinnassa toimiville tahoille kuten yrityskehittämöille ja -neuvojille, ammattikorkeakouluille, alueellisille kiertotaloustukihenkilöille, ELY:lle ja AVI:lle. Tilaisuuden alkuosan webinaari on avoin kaikille kiinnostuneille.

Ohjelma

08.30 Tilaisuuden avaus

08.35 Intro: Kestävää kasvua kiertotalouden liiketoimintamalleista – mistä on kyse ja miten voin hyödyntää omassa työssäni? Riku Sinervo, Sitra

9.00 Näin me sen teimme! Konkreettisia esimerkkejä, oppeja ja vinkkejä

  • Valtakunnallinen taso
    • Ville Grönlund Ethica, Circular Design -ohjelma
    • Petra Härmälä, Mirka Oy
  • Alueellinen taso
    • Nina Hurme, CLIC Innovation, Uudenmaa kiertotalouslaakso
    • Leena Alihakkola, Posintra

9.30 Yhteisen osion päätössanat ja ohjeistus, miten tilaisuus jatkuu tauon jälkeen

10 min tauko

Työpajaosio

Pienryhmätyöskentely klo 9.40–11.00

Webinaari-osion jälkeen siirrymme työpaja-osioon, jossa syvennämme alkuosassa käsiteltyjä teemoja. Kokeilemme työkalujen käyttöä ja jaamme kokemuksia yritysrajapinnassa toimivista keinoista.

Ilmoittautuminen

Voit valita ilmoittautumisen yhteydessä, ilmoittaudutko vain klo 8.30-9.30 pidettävään webinaariin, vai lisäksi myös klo 11.00 saakka jatkuvaan työpajaan.