Siirry sisältöön

Haluatko oppia, miten voit kääntää kiertotalouden mahdollisuudet käytännön menestykseksi liiketoiminnassasi? KIITO:n kiertotalouden tietoiskut tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden sukeltaa syvemmälle kiertotalouden maailmaan ja saada arvokasta tietoa alan huippuasiantuntijoilta.

Kolmannessa, jännittävässä tietoiskussamme valokeilaan nousee aihe, joka on usein liiketoiminnan kehittämisen ytimessä: ”Rahoitus ja tuet yrityksille.” Kuulet suoraan Kimmo Heponiemeltä Motivalta, miten voit saada tarvittavaa rahoitusta ja tukea kiertotalouden innovatiivisten ideoiden toteuttamiseen. Hän jakaa näkemyksensä siitä, miten rahoitusmaailma voi olla liittolaisesi kestävän liiketoiminnan rakentamisessa.

Eikä huolta, jos kiertotalous ei ole sinulle vielä täysin tuttua – tietoiskumme on avoin kaikille liiketoiminnasta kiinnostuneille, aivan riippumatta siitä, oletko jo kiertotalouden asiantuntija vai vasta aiheeseen tutustumassa. Ilmoittaudu mukaan jo tänään ja varmista paikkasi tulevaisuuden kestävän liiketoiminnan rakentajien joukossa.

Klikkaa alla olevaa linkkiä ilmoittautuaksesi mukaan. Kun olet ilmoittautunut, saat sähköpostiisi kalenterikutsun, jossa on linkki Teamsiin. Ja mikä parasta, tietoiskun päätteeksi sinulla on mahdollisuus esittää omia kysymyksiäsi ja saada vastauksia suoraan asiantuntijalta. Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta – tervetuloa mukaan kuulemaan, kuinka voit nostaa liiketoimintasi uudelle tasolle kiertotalouden avulla!

Tulevat tietoiskut syksyllä 2023:

KIITO Tietoisku 4: Vastuullisuus, mitä se on? 6.10.2023 klo 8.30-9.00
KIITO Tietoisku 5: Digitalisaation hyödyntäminen kiertotaloudessa 10.11.2023 klo 8.30-9.00
KIITO Tietoisku 6: Teollisuuden symbioosit 8.12.2023 klo 8.30-9.00

Lisätietoja / Ilmoittautuminen

Avainsanat: KIITOkiertotalouteen, tietoisku, kiertotalous, rahoitus,