Siirry sisältöön

Kiinnostaako uudet teknologiat ja miten niiden avulla voi kehittää kiertotalouden liiketoimintaa?

Tervetuloa KIITO-hankkeen järjestämään tietoiskuun kuulemaan, miten lohkoketjuteknologiaa voi hyödyntää kiertotaloudessa.

LUTin asiantuntija Janne Parkkila on tekoälystä väitellyt tekniikan tohtori, joka tutkii tällä hetkellä LUT-yliopistolla lohkoketjujen hyödyntämistä yritysten ja yksilöiden välisen luottamuksen rakentamiseksi. Janne tulee avaamaan kuulijoille, mistä lohkoketjuteknologiassa on kyse ja mitä mahdollisuuksia sen käyttö yrityksille tarjoaa.

Yrityspuheenvuorossa kuulemme Nesteen kokemuksia lohkoketjuteknologian hyödyntämisestä osana vastuullisuusprosessien kehittämistä. Puheenvuoron pitää Kaisa Andersson, Head of Data, Insight & Digital, joka vastaa jäljitettävyys- ja läpinäkyvyysratkaisujen kehittämisestä Nesteen Renewable Polymers and Chemicals -liiketoimintayksikössä sekä ratkaisujen pilotoinnista kemikaalien ja muovien toimitusketjuverkostojen kanssa.

Avainsanat: Vastuullisuus,kiertotalous,liiketoimintamallit,KIITOkiertotalouteen,teollisetsymbioosit,toimijaverkostot,verkostoituminen,lohkoketju