Siirry sisältöön

FRUSH 2023 -tapahtuma järjestetään Forssassa 27.4.2022. Tapahtuma kokoaa laajan joukon asiantuntijoita ja yrityksiä kiertotalouden ja liiketoiminnan teemojen ympärille. Ennen varsinaista tapahtumaa on StartUp-kilpailu, jonka voittajat julkistetaan tapahtumassa.

Kolmas FRUSH-tapahtuma avaa uusia näkemyksiä kiertotalouteen ja liiketoimintaan sekä tuo näkyväksi uusia liiketoimintamahdollisuuksia. FRUSH ravistelee, kyseenalaistaa ja herättelee ajattelemaan.

Osallistu StartUp-kilpailuun

Tänä vuonna kilpailun teemoina ovat energia, vastuullisuus, ICT kiertotaloudessa, vesien suojelu sekä hävikin vähentäminen ja raaka-ainekierto. Kilpailussa on erikseen yritys- ja opiskelijasarja.

Osallistu kilpailuun pitchaamalla innovaatiosi asiantuntijaraadille. Pitcahusvideon voit lähettää 18.3. mennessä. Saat palautetta, sparrausta, näkyvyyttä ja potentiaalisia kumppaneita rahoituksen löytämiseen. Voittajat julkistetaan FRUSH 2023 -tapahtumassa 27.4.2023.

Johtava asiantuntija Paula Eskola Motivasta edustaa Kiertotalous-Suomea kilpailun asiantuntijaraadissa.

”Tapahtumia missä kiertotalousalan toimijat ja asiantuntijat kohtaavat tarvitaan. Moni asia lähtee lentoon, kun ihmiset kohtaavat toisiansa ja kuulevat erilaisia ideoita ja näkökulmia. Toivottavasti saamme kilpailuun runsaasti osallistujia pitchaamaan hienoja kiertotalousinnovaatioita, sanoo Kiertotalous-Suomen projektipäällikkö Paula Eskola.

Katso tarkemmat ohjeet StartUp -kilpailuun osallistumiseen. (siirryt toiseen palveluun)

Tervetuloa FRUSH 2023 -tapahtumaan

FRUSH-tapahtuma järjestetään Forssan kehräämöllä. Maksuttomaan tapahtumaan voi myös osallistua verkossa.