Siirry sisältöön


Kiertotalous-Suomi selvittää kyselyllä, miten kiertotalous etenee Suomessa. Kyselyn tavoitteena on selvittää kiertotalouden nykytilaa sekä kehityssuuntia niin yrityksissä, kunnissa, tutkimuslaitoksissa kuin muissakin organisaatioissa.

Mikä on osaamisen taso ja tahtotila? Mitkä ovat haasteet ja kipupisteet kiertotalouteen siirtymisessä? Pidetäänkö kiertotalouden edistämistä tärkeänä organisaatiossa? Onko yrityksissä tehty strategisia linjauksia?

”Toivomme, että mahdollisimman moni vastaisi kyselyyn. Jokainen annettu vastaus auttaa kiertotalouden nykytilan ja kokonaiskuvan ymmärtämisessä ja tarjoaa arvokasta tietoa meille Kiertotalous-Suomen toiminnan kehittämistä varten sekä valtionhallinnolle politiikkatoimien kehittämistä varten”, sanoo Kiertotalous-Suomen palvelukeskuksen vetäjä Paula Eskola, Motivasta.

Vastaa kyselyyn ja vaikuta

Vastausten perusteella Kiertotalous-Suomi voi entistä paremmin tukea organisaatioita matkalla kohti kiertotaloutta! Kehitämme Kiertotalous-Suomen palveluita siten, että ne auttavat entistä paremmin eri toimijoita löytämään kiertotaloudesta mahdollisuuksia. Vastauksia toivotaan viimeistään 6.4.2023.

Lisätietoa

Milja Räisänen (perhevapaalla)

Tutkija, Suomen ympäristökeskus