Siirry sisältöön

GreenPark on uudenlainen yrityspuisto, joka on suunniteltu erityisesti cleantech- sekä puu- ja metalliteollisuuden yritysten tarpeisiin. 

Joensuun keskustan läheisyyteen rakennetaan uudenlainen business-alue, älykäs GreenPark Yrityspuisto. Alueesta tehdään Suomen nykyaikaisin ja tehokkain yrityskeskittymä. GreenParkin modernin digiteknologian ja IoT-ratkaisujen ansiosta alueen kokonaislogistiikka ja materiaalien virtaus sujuvat kustannustehokkaasti.

Älykäs Yrityspuisto suunnitellaan mahdollisimman hiilineutraaliksi. Tähän päästään uusilla, innovativiisilla energiaratkaisuilla, tehokkaalla kierrätyksellä ja hukkaenergian hyötykäytöllä. Suomalainen metsäkonevalmistaja John Deere Forestry Oy hallitsee materiaalivirtojaan teollisen internetin sovelluksilla. Materiaalivirtoja ohjataan digitaalisesti langattomalla mobiiliverkolla, johon kytketään älylaitteita teollisen internetin eli esineiden internetin avulla. Uuteen pesularakennukseen Sakupe Oy on investoinut ultramodernin kunnallisen pesulan.