Siirry sisältöön

Kasvukäytävän varrelle, VT3 ja VT10 risteykseen, rakentuu Suomen keskeisin ja suurin yritysekosysteemi. MORE on syntynyt olemassa olevien yritysalueiden, Hämeenlinnan Moreenin ja Janakkalan Rastikankaan, kasvaessa yhteen suunnitteilla olevan uuden eritasoliittymän ympärille.

MORE tarjoaa yrityksille hedelmällisen maaperän menestyä. Jatkuvasti kehittyvä alue sijaitsee keskellä ruuhka-Suomea, kuitenkin pääkaupunkiseudun ulkopuolella, mutta vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Sijaintinsa puolesta MORE tarjoaa yrityksille ylivoimaisen kilpailuedun – alue on erinomainen vaihtoehto tilanpuutteesta ja korkeista kustannuksista kärsivälle pääkaupunkiseudulle.

MOREen on sijoittunut lähes 100 yritystä, joista osa on laajentanut jo useaan kertaan. Sijoittuneiden yritysten joukossa on pienteollisuutta, varastointia, logistiikkaa, ympäristötekniikkaa ja yrityspalveluita. Tällä hetkellä MOREssa on vapaana noin 60 yritystonttia ja kaavoituksen edetessä tarjolle tulee lisää tontteja, sekä pieniä että suuria.