Siirry sisältöön

Kiertotalous-Suomen (KiSu) sääntelywebinaarien sarja käynnistyi 28.3.2023. Webinaarin teemana olivat kierrätysmateriaalien käyttöosuusvelvoitteet ja niihin rinnastuvat ohjauskeinot.

Webinaarissa esiteltiin ympäristöministeriön ja Gaia Consulting Oy:n käyttöosuusvelvoiteselvityksen tuloksia ja keskusteltiin niiden merkityksestä eri toimialoilla. Selvityksen keskiössä on ollut eritysesti muovi, betoni, ravinteet sekä tekstiilit.

Esitykset pdf-muodossa

Voit katsoa tilaisuuden tallenteen YouTube-kanavaltamme

Webinaari on osa KiSun työtä kiertotalouden ohjauskeinojen parissa. Hankkeemme sivuille on koottu tietoa jo käytössä olevista kiertotalouden ohjauskeinoista kuten tuotesuunnittelusta, kuluttajansuojasta ja julkisista hankinnoista. Webinaarisarja jatkuu vuoden 2023 aikana.

Lue lisää

Lisätietoja

Topi Turunen

Erikoistutkija, Suomen ympäristökeskus