Siirry sisältöön

Kiertotalous-Suomen tavoitteena on toimia kiertotalouden osaamisen ja tiedon solmukohtana, joka yhdistää ratkaisuja etsivät toimijat ja niiden tarjoajat sekä tukee eri toimijoita oman kiertotalouspolun löytämisessä. Selvitämme verkosto- ja sidosryhmäkyselyllä(siirryt toiseen palveluun), miten hyvin olemme onnistuneet tässä tavoitteessamme.

”Haluamme lämpimästi kiittää teitä kaikkia, jotka olette olleet mukana Kisun tilaisuuksissa tai tapahtumissa, osallistuneet kiertotaloutta koskevan tiedon välittämiseen tai KiSun toiminnan kehittämiseen. Nyt haluaisimme saada palautetta toiminnastamme ja kuulla toivomuksia mihin suuntaan meidän kannattaa toimintaamme kehittää. Toivomme palautetta kaikilta, aktiivisesti toimintaan osallistuneilta ja toimintaa vähemmän tuntevilta, sanovat Paula Eskola Motivasta ja Annukka Berg Suomen ympäristökeskuksesta.

Teidän näkemyksenne ovat meille tärkeitä. Pyydämme teitä vastaamaan kyselyyn ja antamaan palautetta meille.

Kiitos vastauksesta etukäteen!

Verkosto- ja sidosryhmäkysely toteutetaan vuosittain, ja sen tarkoitus on paitsi auttaa toiminnan kehittämisessä myös mitata KiSun vaikuttavuutta.

Näkemyksenne ja palaute ovat meille tärkeitä ja auttavat meitä toiminnan kehittämisessä! Kyselyyn vastataan nimettömänä ja siihen vastaamiseen menee aikaa noin 10 minuuttia. Vastauksia toivotaan viimeistään 30.11.2023.

Mitä Kiertotalous-Suomi on saanut aikaan?

Teimme artikkelin Kiertotalous-Suomen ensimmäisestä vuodesta.

Paula Eskola

Johtava asiantuntija, Motiva Oy

Annukka Berg

Ryhmäpäällikkö, Suomen ympäristökeskus