Siirry sisältöön

Tietopaketteja, työkaluja ja paikkoja omien uutisten kertomiselle

Työn kivijalan muodostaa KiSun verkkosivusto, joka kokoaa paitsi erilaisia pysyvämpiä tietokokonaisuuksia myös työkaluja ja ajankohtaisia sisältöjä. Tapahtumakalenteri koostaa kiertotalouteen liittyviä tilaisuuksia erityisesti Suomesta, ja tapahtumakalenterissa voi myös ilmoittaa omasta tapahtumasta. Lisäksi ajankohtaisiin asioihin voi nostaa lomakkeella (tulossa) tiedon esimerkiksi uudesta hankkeesta, julkaisusta tai muusta uutisesta. Puuttuuko koosteista jokin olennainen tieto? Kerro siitä meille osoitteeseen info@kiertotaloussuomi.fi.

KiSu seuraa uutisia etenkin kiertotalouteen liittyvästä rahoituksesta, josta julkaistaan myös avoinna olevien rahoitushakujen koosteita. Samoin tulossa olevista kiertotalouden koulutuksista ja muista ajankohtaisista teemoista voi lukea KiSun uutiskirjeestä ja verkostoviestistä. Seuraamalla Kiertotaloous-Suomen LinkedIn (siirryt toiseen palveluun)ja X-kanavaa(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) pysyt ajan hermolla.

Kohtaamisia verkossa ja tapahtumissa

Kiertotalouteen liittyvät kohtaamiset ovat mahdollisia virtuaalisilla KiSun kiertotalouskahveilla sekä vuosittaisessa kasvokkaisessa tapahtumassa. Muita KiSun tapahtumia ovat kiertotalouden teemoja syvempään luotaavat webinaarit, jotka avaavat muun muassa kiertotalouden sääntelyn saloja. Ratkaisuralleissa alan toimijoita kootaan yhteen kehittämään ja levittämään kiertotalouden parhaita käytäntöjä. KiSu järjestää tapahtumia mieluusti yhdessä erilaisten toimijoiden kanssa. Laita viestiä osoitteeseen info@kiertotaloussuomi.fi(avautuu uuteen ikkunaan), niin sovitaan yhteistyöstä.

Tapahtumien ohella virtuaalinen kohtaaminen on mahdollista Materiaalitorin asiantuntijapoolissa. Siellä yritykset ja organisaatiot voivat ilmoittaa omasta osaamisestaan ja tarjota palveluja sekä etsiä tarvitsemiaan asiantuntijapalveluita ja osaamista.

Lisätietoja

Annukka Berg

Ryhmäpäällikkö, Suomen ympäristökeskus

Paula Eskola

Johtava asiantuntija, Motiva Oy

Tiina Rintanen

Viestintäpäällikkö, Motiva Oy